Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Hello again !

Untitled
Alkuvuonna lupailtiin ja puhuttiin, kuinka tästä vuodesta tulisi jotetenkin parempi ja tekisin elämässä parempia valintoja ja mitähän vielä. Niin, kirjoittaisin enemmän. En kirjoittanut sen jälkeen mitään. Nyt täältä on poistettu kaikki vanhat kirjoitukset. Puhtaalta pöydältä on aina mukava aloittaa, ehkä. En tiedä. Lähes päivittäin mietin, miten saisin taas sen saman palon kuvaamiseen ja kirjoittamiseen, mikä oli vielä muutama vuosi sitten. Tulin siihen tulokseen, ettei sitä saa muuten kuin kuvaamalla ja kirjoittamalla. Katsotaan mitä tästä tulee.
Untitled
Joskus mietin, onko helpompi pureutua johonkin kategoriaan. Sitten tulin siihen tulokseen, että sen pitäisi olla jokin itseäni kiinnostava. Valitettavasti en tunne suurta paloa mitään tiettyä kategoriaa kohtaan. Eli asiaa sieltä ja täältä, samalla linjalla jatketaan siis edelleen.
Untitled
Untitled
Lämmintä heinäkuun loppua jokaiselle !
Palataan !

4 kommenttia:

  1. Mäkin tulin taas blogimaailmaan kesän alussa. :) päätin että nyt en stressaa ja kirjoittelen silloin kun ehdin ja mulla on jotain sanottavaa :) kestää homma mielenkiintoisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, sinäkin ! :) Jos meinaa epätoivo iskeä, ja motivaatio alkaa häviämään, voidaan tsempata toisiamme ;)

      Poista